Online workshop

9-jaars fase

meisje

‘Je zit echt in de puberteit!’  hoor je jezelf denken of roepen. Maar je kind is nog maar negen (of acht of tien)…

Meidenvenijn, jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terug komen, pesten, onzekerheid zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar. Is jouw kind rond de negen jaar (8,9,10 jaar) en merk je dat zijn of haar gedrag en behoefte veranderen? Dacht je eerst ook dat jouw kind al vroeg aan de puberteit begon? Zou je deze fase graag beter willen begrijpen, zodat je meer begrip hebt voor de keuzes die jouw kind maakt en de buien die je kind heeft? Zodat je hem/haar beter kan ondersteunen?

De workshop staat in het teken van de negenjaarsfase. Deze fase vindt meestel plaats in de periode tussen de acht en de elf jaar. Soms lijkt het alsof je kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn. Laat je tijdens deze workshop informeren over deze levensfase van je kind en ontvang handvatten hoe je jouw kind op een goede manier kunt ondersteunen.

  • Ontdek meer over de negenjaarsfase 
  • Leer hoe je jouw kind kunt ondersteunen in deze periode
  • Laat je inspireren door handige en creatieve tips zodat je aan het einde van de avond met leuke ideeën naar huis gaat.

Als eerste op de hoogte

16 maart 2021

Wil jij als eerste op de hoogte zijn hiervan en van nieuwe activiteiten, events, workshops?
Schrijf je dan in voor mijn wekelijkse inspiratie e-mail!
Niets meer missen, niets meer zoeken, niet meer klikken, gewoon lekker meteen lezen!

Voor dagelijks korte stories, tips, inspiratiequotes volg me hier

Gun jij je kind ook weer geluk en zelfvertrouwen?

Anders kijken naar je kind | Leonie Aalders | KvK 76277348
Haagwinde 99, 1391 XZ Abcoude | welkom@anderskijkennaarjekind.nl | 06 – 83 41 36 55
Privacyverklaring

Open

Corona update januari 2021: coaching in de praktijk is nog steeds mogelijk. Laat je gegevens achter en ik neem contact op.

Privacyverklaring

Dank je wel! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.