Workshop

Shining Self(ie) !

Is jouw kind dol op selfies, fotograferen, insta of plaatjes? Houd jouw kind van dingen maken of bouwen? Dan is deze workshop Shining Self(ie) in de kerstvakantie iets voor jouw kind!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaat je kind antwoord geven op de vraag ‘wie ben ik?’. Het antwoord gaat je kind niet bedenken met het hoofd, maar juist ontdekken door te doen. Door aan de slag te gaan met beeldmateriaal. Op deze middag liggen stapels tijdschriften voor je kind klaar. En daarin kan je kind helemaal losgaan om de beelden (of teksten) te vinden die bij hem of haar passen. Die aanspreken. Die goed voelen.

Kortom een middag plaatjes scheuren of knippen en dan plakken op een groot vel. Met als resultaat een collage recht uit het hart van je kind. Een vel vol eigenheid en kracht! Een vel vol dat bij je kind past! Dat je kind is! Prachtig in zijn of haar uniekheid.

En daarna maken we natuurlijk een selfie van de buitenkant (je kind) met de binnenkant (de collage)!

Wat levert het je kind op?

Als je een selfie maakt, dan breng je je buitenkant groot in beeld. Maar ieder mens heeft ook nog een binnenkant: je belevingswereld. Die is niet zichtbaar voor anderen en zelf heb je er vaak ook niet zo’n zicht op. Zicht op je belevingswereld geeft zelfvertrouwen: je weet beter wie je bent, wat voor jou van waarde is en hoe je je voelt. Daarom gaan we deze middag concrete beelden maken bij je belevingswereld.

Met als resultaat: dit ben ik! My shining self! En ik mag er zijn. De collage is een aandenken om op te hangen en iedere keer weer een goed gevoel van te krijgen als je kind ernaar kijkt. Een steuntje in de rug als je kind even zichzelf verliest in de wereld van BFF’s, meelopen en groepsdruk. En voor jou … voor jou als ouder is het resultaat een kijkje in de binnenwereld van je kind! Zo leer je je kind nog beter kennen!

Praktisch

Datum: kerstvakantie: donderdag 5 januari, 14.00-16.00 uur
Locatie: Kerkgaarde 2, 2e etage, 1391 MB Abcoude (net onder Amsterdam)
Kosten: 30 euro inclusief materiaal en iets lekkers te eten
Betalen bij boeking. Geen restitutie mogelijk.
Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 8
Leeftijd: 7-11 jaar

NB: volgt je kind de ochtend én middag workshop, dan kan je kind de tijd bij mij overbruggen tijdens de lunch (12.00-14.00). Ik zorg voor een speelse lunchactiviteit en natuurlijk eten en drinken.
Kosten: 10 euro inclusief lunchactiviteit en lunch.

Let op: je ontvangt een bevestiging in je e-mail met daarin de betaalgegevens en nog wat praktische informatie.
Pas na betaling is de boeking voltooid. Vol = vol.

Wil je nog iets weten?

Heb je vragen over de workshop of wil je iets afstemmen? Stuur mij een e-mail.

Tot ziens op 5 januari!

 

leonie

 

Anders kijken naar je kind | Leonie Aalders | KvK 76277348
Kerkgaarde 3, 1391 MB  Abcoude | welkom@anderskijkennaarjekind.nl | 06 – 83 41 36 55
Privacyverklaring